Nepridava mi nove posty

Forum rules
If you need support, please post the request in this format
[version] Description
Post Reply
moldow
nováček
nováček
Posts: 1
Joined: 3.2.2014 14:41:47
SmiX .MODs user: Yes

Nepridava mi nove posty

Post by moldow » 3.2.2014 14:47:59

Nastavil som mod podla navodu, ale stale mi nepridava nove prispevky z RSS. Mam vsetko nastavene OK?
Snímek obrazovky 2014-02-03 v 13.45.39.png
Snímek obrazovky 2014-02-03 v 13.44.58.png
Snímek obrazovky 2014-02-03 v 13.44.31.png
Nefunguje mi ani jeden zdroj. Co by som mal skontrolovat?
Vodpred dakujem za odpoved.

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Nepridava mi nove posty

Post by Smix » 5.2.2014 03:24:21

Ahoj,
vypadá to nastavené správně až na položku kódování - zkus "windows-1250" nebo "CP-1250" - případně zkusit bez pomlčky ;-)
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

weslo
nováček
nováček
Posts: 1
Joined: 12.2.2014 10:15:19
SmiX .MODs user: Yes

Re: Nepridava mi nove posty

Post by weslo » 12.2.2014 10:36:49

Ahoj ,

1) chci poděkovat za skvělou věc, fakt dobrá práce.

2) mám podobný problém jako kolega resp.
mám nastavený dva feedy skoro stejně jen s jinou adresou:

http://sto.perfectworld.com/news/?tag=s ... &feed=rss2 - provádí se
http://sto.perfectworld.com/news/?tag=s ... &feed=rss2 - neprovádí se

jeden se provádí resp. prostě vytváří nové příspěvky a jeden ani ťuk. Když prohodim adresy z jednoho do druhého je výsledek stejný. Jde pořád jen ten jeden (stejný).

obec. konfigurace:
{ ACP_SFNC_INIT_ON_INDEX }:Povoleno
{ ACP_SFNC_POSTING_ON_INDEX }: Povoleno
{ ACP_SFNC_INIT_ON_CRON }:Zakázáno
{ ACP_SFNC_POSTING_ON_CRON }:Zakázáno
{ ACP_SFNC_DOWNLOAD_FUNCTION }:simplexml (vyzkoušeny všechny 3)


můžu poprosit o nějakou nápovědu co s tím? :-)

3)
vzhledem k tomu, jací návštěvníci jsou na našem fórku mě napadlo, jestli by nebylo možné zakomponovat do modu i možnost strojového překladu. Něco jako, že by [sfnc_item_description] prošel translatorem na googlu a zpátky do db by se zapsala [sfnc_item_description_trans]. Jasně kvalita překladu je nicotná, ale aspoň k zamyšlení? ...


Díky, za tvůj čas.
Attachments
2.png
1.png

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Nepridava mi nove posty

Post by Smix » 18.2.2014 22:08:23

Ahoj,
omlouvám se, měl jsem teďka nějaké starosti, takže jsem tu týden nebyl ...
ad 1) díky :-)
ad 2) error log nic neukazuje??? (ne v phpBB ale na serveru)
ad 3) díky za nápad! :-) překlad je zajímavá myšlenka ;-) Momentálně se snažím už přestat pomalu přemýšlet nad verzí 0.4.x a co nejdříve vydat 0.5.x (předpokládám březen), která je/bude :arrow: totálně přepracovaná a zamyslím se nad nějakou možností, jak ponechat prostor pro nějakou takovouhle featuru, každopádně není to v tomhle okamžiku prioritní ;-)
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests