Can't see .MOD or Feed Option On 3.0.11

Forum rules
If you need support, please post the request in this format
[version] Description
Post Reply
miruswebs
nováček
nováček
Posts: 1
Joined: 20.12.2013 08:31:29
SmiX .MODs user: Yes

Can't see .MOD or Feed Option On 3.0.11

Post by miruswebs » 20.12.2013 08:39:31

Hello,
I just installed it on my board. I am using 3.0.11 and SFNC-0.4.0c
Everything went good but I can't see .MOD or SmiX.MODs Feed News Center Category Option. I only see is AUTOMOD. I tried re-installing but no luck. Am I missing something?

Please help.

Thanks!

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: Can't see .MOD or Feed Option On 3.0.11

Post by Smix » 23.1.2014 20:43:10

Hello,
you are missing the way how to add a ACP module ;-)
After running the install.php script you can delete the contrib directory.
Navigate to:
Administration Control Panel > System > Module Management :: Administration Control Panel > .MODs and create a Category for modules.
Select “Feeds list” (SmiX.MODs Feed News Center) from the Module drop-down menu and click “Go”.
Then click “Enable” on the Module.
Do it again and select “General configuration” from the Module drop-down menu and click “Go”.
Then click “Enable” on the Module.
Browse to ACP > .MODs > Created category and set up everything as you want ...
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests