Smple points - tabulka

Sháníte mody ? Nebo jste nějaké sami vytvořili ? ...
Forum rules
1. před založením nového tématu použijte funkci hledat ;)
2. podpora není poskytována pro fóra obsahující materiály odporující zákonům ČR
3. pokud hledáte název nějakého modu použijte téma "hledám mod"
gmvasek
psavý uživatel
psavý uživatel
Posts: 113
Joined: 18.2.2007 12:27:34
SmiX .MODs user: No
Location: language/lang_czech
Contact:

Re: Smple points - tabulka

Post by gmvasek » 16.4.2008 17:19:35

Místo XXX bych chtěl dosadit toto: Počet hodnot v tabulce user_points mínus 10 (user_points - 10).
Tím myslíš co? Součet hodnot mínus 10?

PeterNet
psavý uživatel
psavý uživatel
Posts: 130
Joined: 31.1.2008 18:08:35

Re: Smple points - tabulka

Post by PeterNet » 16.4.2008 17:19:35

gmvasek wrote:
Místo XXX bych chtěl dosadit toto: Počet hodnot v tabulce user_points mínus 10 (user_points - 10).
Tím myslíš co? Součet hodnot mínus 10?
součet hodnot, ale počet hodnot mínus 10.

gmvasek
psavý uživatel
psavý uživatel
Posts: 113
Joined: 18.2.2007 12:27:34
SmiX .MODs user: No
Location: language/lang_czech
Contact:

Re: Smple points - tabulka

Post by gmvasek » 17.4.2008 16:16:20

Takže de facto počet řádků v tabulce mínus 10?

PeterNet
psavý uživatel
psavý uživatel
Posts: 130
Joined: 31.1.2008 18:08:35

Re: Smple points - tabulka

Post by PeterNet » 17.4.2008 16:16:20

gmvasek wrote:Takže de facto počet řádků v tabulce mínus 10?
Ano.

gmvasek
psavý uživatel
psavý uživatel
Posts: 113
Joined: 18.2.2007 12:27:34
SmiX .MODs user: No
Location: language/lang_czech
Contact:

Re: Smple points - tabulka

Post by gmvasek » 18.4.2008 14:19:58

Code: Select all

$pocet = mysql_num_rows($db->sql_query('SELECT * FROM ' . USERS_TABLE)) - 10;
;)

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests