5 nejnovějších témat

Sháníte mody ? Nebo jste nějaké sami vytvořili ? ...
Forum rules
1. před založením nového tématu použijte funkci hledat ;)
2. podpora není poskytována pro fóra obsahující materiály odporující zákonům ČR
3. pokud hledáte název nějakého modu použijte téma "hledám mod"
PeterNet
psavý uživatel
psavý uživatel
Posts: 130
Joined: 31.1.2008 18:08:35

Re: 5 nejnovějších témat

Post by PeterNet » 22.2.2008 00:29:50

Po hodině jsem to vzdal. Prosím poraď čeho se to alespoň týká. Zkoušel jsem tam něco s tím UNION. Taky jsem myslel, že to bude něco s tím JOIN, ale taky nic.

Zkoušel jsem i například: WHERE forum_id = 55 && 56 - ale vypisuje to jen z 55
Místo && jsem zkoušel ||, ale to taky nějak nejde.

EDIT: Tak jsem na to přišel. Díky.

Code: Select all

WHERE forum_id = 55 || forum_id = 56 || forum_id = 57 || forum_id = 58

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: 5 nejnovějších témat

Post by Smix » 22.2.2008 00:45:13

WHERE (forum_id = 55 || forum_id = 56)

případně si pohraj s uvozovkama ...

edit : jj udělal jsi to dobře
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

PeterNet
psavý uživatel
psavý uživatel
Posts: 130
Joined: 31.1.2008 18:08:35

Re: 5 nejnovějších témat

Post by PeterNet » 22.2.2008 00:57:43

Jo a ještě bych měl dotaz, co se řazení týče.

Když mám nastaveno to mám nastaveno např. takto: ORDER BY topic_last_post_id tak mě to odkazuje takto:

viewtopic.php?f=62&t=2282&p=27193#p27193

ale já bych chtěl aby mě to hodilo na první příspěvek takto: viewtopic.php?f=62&t=2282

Jde to nějak?

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: 5 nejnovějších témat

Post by Smix » 22.2.2008 01:18:59

... zakonči generování url v tomhle bodě

Code: Select all

$url = "viewtopic.php?f=".$row['forum_id']."&t=".$row['topic_id']."";
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

hansel

Re: 5 nejnovějších témat

Post by hansel » 20.4.2008 17:49:30

Slo by to udělat we formě tabulky ? prosím o radu :oops:

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: 5 nejnovějších témat

Post by Smix » 21.4.2008 15:38:04

... jak to myslíš ve formě tabulky ... ?
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

hansel

Re: 5 nejnovějších témat

Post by hansel » 21.4.2008 17:32:02

Tak že toto je jen prosty text a jestli by to neslo integrovat do tabulky aby to vypadalo jak ta 1 cast z modu top topics on index pro phpbb2

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: 5 nejnovějších témat

Post by Smix » 21.4.2008 20:17:05

... ten mod přímo neznám, ale lze to jednoduše (zítra to sem postnu) hodit do smyčky a vypsat klasicky přes šablonu stylu ...
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

hansel

Re: 5 nejnovějších témat

Post by hansel » 22.4.2008 10:52:03

diky moc uz se tesím

hansel
nováček
nováček
Posts: 3
Joined: 22.4.2008 15:23:36

Re: 5 nejnovějších témat

Post by hansel » 22.4.2008 15:29:02

A prosímtě zapadlo by to do prosilver ? mam takové mensi forum s databazi modifikaci pro phpbb3 a rad bych to tam pouzil a pokud bys chtěl tak bych to dal do te databaze :geek:

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests