obnova databazi

Narazili jste na nějaký problém s phpBB3?
Doporučujeme obrátit se na :arrow: oficiální českou podporu phpBB.cz
Forum rules
Doporučujeme obrátit se na :arrow: oficiální českou podporu phpBB.cz
1. před založením nového tématu použijte funkci hledat ;)
2. podpora není poskytována pro fóra obsahující materiály odporující zákonům ČR
Post Reply
jojork
začátečník
začátečník
Posts: 6
Joined: 2.1.2009 07:53:54

obnova databazi

Post by jojork » 4.1.2009 16:27:47

Prosim vas chcel by som sa opítat mam zalohovanu databazu a nanovo som nainstaloval phpbb3 ktora je teraz bez uzivatelov a chcel by som tam dat tu staru databazu z uzivatelmi ze ci je to mozne a ako to mam spravit ak ano Dakujem

User avatar
Smix
admin
admin
Posts: 799
Joined: 16.2.2007 16:34:59
SmiX .MODs user: Yes
Location: 127.0.0.1
Contact:

Re: obnova databazi

Post by Smix » 5.1.2009 21:26:36

Ahoj,

... jde importovat záloha ze stejné verze fóra (pokud máš stejné tabulky) ... Pokud tedy máš zálohu z 3.0.4, pak ji obnovíš opět na 3.0.4 ...
Since I´m @ work, I´m very busy ... If you like my work, please reconsider a small donation ;-)
Follow development on
github
@smixmods
Image

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests